Skip to content

Ciappe gebakken

september 19, 2012

Vandaag een uurtje over en kon het niet laten om deze crackers (Ciappe) proberen te bakken.

Op de site van de WeekendBakery, heb ik het recept gevonden en een klein beetje aangepast met

speltmeel en sesamolie. Het is even uitproberen om ze ongeveer 1 mm te krijgen maar je merkt snel

dat je dan het beste resultaat krijgt en ze het knapperigste worden.

3 reacties leave one →
  1. Leonie permalink
    september 20, 2012 00:17

    Aha, sesamolie gevonden dus! Ziet er zeeeer smakelijk uit. Hoe is de smaak? Pittig of neutraal?

  2. Dianne ten Hove permalink
    september 20, 2012 07:36

    het ziet er in ieder geval lekker knapperig uit Sija !
    gr. Dianne

  3. september 20, 2012 09:39

    Ziet er heerlijk uit, Sija! Benieuwd hoe ze smaken…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: